KONTRAKT FOR OPPRGADERING AV EIENDOMMEN UNDERTEGNET

Mandal menighetsråd har inngått avtale med BICO Bygg og Innredning AS om oppgradering av eiendommen i Store Elvegate 33 til et moderne og funksjonelt menighetshus og kontorlokaler for ansatte.

Kontrakten er på kr 15,7 mill eks mva og utføres som en totalentreprise. BICO (se bico.no) holder til i Kristiansand og har ca 120 ansatte med solid øknomi og kompetanse til å kunne gjennomføre oppdraget.  Oppdraget ble tildelt etter reglene for offentlige anskaffelser.

BICO starter opp med detaljprosjektering og søknad om igangsettelse umiddelbart etter ferien.  Planlagt ferdigstillelse av kontorene er 1. mars 2019 og øvrige delen av "menighetshuset" inkludert glasstak over "Klosterhaven" senest 1. april 2019.  Kinoen vil fortsatt være utleid til utgangen av 2019.

Fra menighetsrådets side vil prosjektet bli fulgt opp gjennom styringskomite og prosjektleder med underliggende komiteer.

I tillegg til selve oppgraderingen, kommer byggherrekostnader til løsinventar og utstyr i menighetshuset som ikke omfattes av kontrakten samt bruk av byggteknisk rådgiver for å ivareta byggherreansvaret.

Vi gleder oss til å se konturene etterhvert av et nytt og spennende lokale som vil  mange muligheter til å gi nye tilbud og muligheter i menighetsarbeidet hele uken i gjennom.  Vi føler oss trygge på at dette prosjektet kommer til bli å god løsning på menighetens behov for et hensiktsmessig menighetshus og kontorlokaler for ansatte. Lokaliseringen i gågata er sentral - "der hvor folk ferdes" -  og  vil bidra til mer "liv og røre" med menighetens mangfoldige aktiviteter for alle aldersgrupper. Prosjektet er et viktig tiltak for å arbeide mot menighetens visjon om "mer himmel på jorda"

Klikk her for større bilde

17. november 2018 | Logg inn | Powered by Agrando